Den venstreekstreme terrororganisasjonen Tjen Folket hyller voldelig angrep på politikere

Reinert Skadsem etter overfallet. Foto: Selvstendighetspartiet

– Tre av våre medlemmer ble tirsdag uprovosert angrepet da de stod på stand på Kalbakken. To Antifa-medlemmer ble anholdt, avhørt og bortvist av politiet, melder Selvstendighetspartiet på sin Facebook side.

Den venstreekstreme terrororganisasjonen Tjen Folket er nå ute med støtte til det voldelige angrepet på Selvstendighetspartiet, og de oppfordrer til nye voldelige angrep på politiske motstandere. 

Det er i en artikkel i Tjen Folket Media, at kommunistene skryter av at: Fascister fikk juling, igjen. Politisk motivert vold er drivkraften til Stalinister og blodrøde kommunister som forfekter en sinnssyk ideologi som tok livet av millioner av mennesker.

Kommunist fra terrorgruppen Tjen Folket

Videre så skriver Tjen Folket: – Fascistgruppa (Selvstendighetspartiet) har varslet en stand førstkommende lørdag kl 11.00 i Kristiansand. Antifascistiske organisasjoner og miljøer vil møte opp for å hindre dem i å nå sine mål, er trusler som er fremlagt på nettstedet deres.

Det voldelige angrepet på Selvstendighetspartiet er også omtalt av Resett, som skriver:

Resett erfarer at to medlemmer i Selvstendighetspartiet ble brutalt overfalt av det som beskrives som venstreekstreme Antifa-medlemmer, sent tirsdag ettermiddag. 

Reinert Skadsem, som er nestleder i partiet, samt fylkeslagsleder i Oslo og sentralstyremedlem, var en av dem som  ble utsatt. Han forteller Resett at han og to andre medlemmer stod på stand på Kalbakken på Oslos ytre østkant, for å samle inn underskrifter for å kunne stille til valg, da de ble angrepet, straks før klokken 18 tirsdag kveld.

Skadsem ble selv slått så hardt at han fikk en blåveis, vist i illustrasjonsbildet over. Politiet kom til stedet straks etter hendelsen.

Skadsem opplyser dessuten at han har fått konstatert at en politijurist skal se på saken.

– Det er jo ikke sånn 100 prosent uventet at slikt skjer når vi er i bydeler der disse menneskene (venstreekstremister red.anm.) er aktive. Men det skjedde veldig plutselig. Jeg ser på det som terror. De bruker vold for å stanse politiske motstandere.

– De kalte oss nazipakk eller nazisvin, erindrer Skadsem, til Resett.

Antifa og Tjen Folket er det norske regimets venstre knyttneve på gateplan

Den ytterliggående norske venstresiden var i lang tid å anse som for mislykket til å utgjøre noen trussel mot demokratiet. Den stusslige aktiviteten var alltid preget av intern uro, kløneri og venstrehåndsarbeid.

Dette har endret seg. Når Rødt nå marsjerer i 1. mai-tog sammen med sosialistene, så gjør de det riktignok som et av de minste partiene i fagbevegelsen. Men kommunistene er altså inne i det “gode sosialistiske selskapet”, noe som igjen viser at de totalitære ‘søsknene’ sosialismen, marxismen og kommunismen, går hånd i hånd.

Det er også et “pussig” sammentreff, at sosialistene og kommunistene forenes rundt en sykelig hengivenhet og omfavnelse av islam og muslimer. Islam synes å være som opium for både kommunister og sosialister. Dette vil de da også forsvare i tykt og tynt, og gjerne med voldelige midler.

Antifa og Tjen Folket er det norske regimets venstre hånd på gateplan for å kneble opposisjonen og den vanlige mannen og kvinnen i gata.

Vi har episoden på det nasjonalkonservative Scandza Forum sitt arrangement i Oslo sist høst friskt i minne, da Antifa-tropper som på et gitt signal raskt okkuperte arrangementstedet. Den gang var det antagelig Filternyheter som sendte marsjordren til yrkesdemonstrantene i Voldsvenstre. I artikkelen blir leserne oppfordret til å tipse mer om det påtroppende arrangementet.

Politisk Ukorrekt har ikke “fellende beviser”, men indisier nok til å hevde med stor sikkerhet at Voldsvenstre er et nyttig redskap for det norske Bilderberger-regimet i deres nasjonssanering.

Kilde – Oslo: Fascister fikk juling, igjen (Tjen Folket)

Kilde –Ble overfalt og slått ned da de stod på stand: – De kalte oss nazipakk (Resett)