Hatefull somalier fikk strafferabatt etter kirkebrann i Dombås

Dommen foreligger etter den påsatte brannen i Dombås kirke den 20. februar i fjor. Somalieren som begikk ugjerningen er nå i Nord-Gudbrandsdal Tingrett dømt til fire år og to måneders fengsel, etter at retten fant flere formildende omstendigheter.

Politisk Ukorrekt har også tidligere skrevet om saken.

Mannen har vært i varetekt siden han ble tatt av politiet, og får fradrag på 349 dager på grunn av det, melder Gudbrandsdølen Dagningen (bak betalingsvegg).

Han er dømt for å “ha forsøkt å skade, ødelegge, gjøre ubrukelig eller forspille en gjenstand som helt eller delvis tilhørte en annen. Skadeverket er særlig grovt fordi det særlig legges vekt på at det innebar ødeleggelse av gjenstand som har en betydelig historisk, nasjonal eller religiøs verdi, eller som innebar en svært omfattende ødeleggelse av eiendom”, står det i dommen.

Det oppsto brannskader for minst 20 millioner kroner.

I rettssaken erkjente somalieren – som hevn for at noen hadde tent på et eksemplar av Koranen uten å bli straffet for det – også å ha prøvd å tenne på en annen kirke i nærheten, nemlig Sel kirke.

Denne frivillige innrømmelsen tidlig i etterforskningen har retten brukt i formildende retning for straffeutmålingen.

“Tiltaltes erkjennelse anses å ha hatt stor betydning for innbyggerne i området, fordi ildspåsettelsene som hadde spredt stor frykt, nå ble oppklart”, heter det i domsavsigelsen.

Ikke psykotisk i gjerningsøyblikket

Det går videre fram av dommen at de sakkyndige fant at gjerningsmannen ikke var psykotisk da han utførte udåden.

Somalieren hadde altså med fullt overlegg nøye planlagt og påtent en kirke i det landet som han hadde flyktet til og som hadde gitt ham beskyttelse.

Retten brukte imidlertid en helt annen vinkling i dommen. Den fant det nemlig i formildende retning at tiltalte har vært “utsatt for sterke og traumatiske opplevelser i Somalia og at det har vært utfordrende å venne seg til et dagligliv i Norge”, som det står det i dommen.

Somalieren hører til den store horden av fremmedkulturelle som med politikernes og massemedias velsignelse invaderte Norge og resten av Europa i 2015. Flere av disse er endt opp som drapsmenn i vertslandet med sine tilfeldig utvalgte ofre; slike som 18-årige Håvard Pedersen som ble drept på jobb av en afghansk asylsøker i Vadsø i 2018.

Her er en liste over noen norske ofre for en vanvittig innvandringspolitikk.

Den jevne nordmenn må stadig betale nye regninger for politikeres og medias hete omfavnelse av multikulturen.

Kilde: NRK

Se også: Etter årevis med påtvunget mulikulturalisering har norske myndigheter norsk tenåringsblod langt oppover armene