Pakistansk MDG-politiker lover å bryte norsk lov: – “Må jeg, så må jeg”

Shoaib Sultan sammen med voldskommunister og muslimer mot SIAN

Den pakistanske muslimen og MDG-politikeren Shoaib Sultan vil bryte norsk lov i “sympati” med tidligere biskop Gunnar Stålsett. Fordi han mener «loven er feil» og at norsk lov ikke er «etisk» overfor såkalte papirløse innvandrere som oppholder seg ulovlig i Norge.

– Jeg liker virkelig ikke å bryte lover, men mitt nyttårsforsett er noe så uvanlig som at jeg vil bryte loven i det kommende året, skriver han i et innlegg i Dagbladet.

Sultan har tidligere jobbet for Antirasistisk Senter

Sultan sitter i Oslo bystyre for Miljøpartiet De Grønne (MDG), innvalgt til bystyret. Han var generalsekretær i Islamsk Råd Norge mellom 2007 og 2010. Fra september 2011 til oktober 2019 var han rådgiver hos Antirasistisk Senter.

Nå hyller han den pensjonerte biskopen Gunnar Stålsett som i 14 år har gitt jobb til en ureturnerbar asylsøker. –  “Jeg er ikke så modig som mange av mine helter, men jeg vet at jeg heller ikke kan leve med å ikke protestere mot denne uretten. Jeg håper at loven endres, for jeg ønsker ikke å havne i retten, men må jeg, så må jeg.”

Sultan bagatelliserer og undergraver norsk lov og det norske rettsvesen

Jeg liker virkelig ikke å bryte lover som nevnt, men mitt nyttårsforsett er noe så uvanlig som at jeg vil bryte denne loven i det kommende året.

Shoaib Sultan mener at det å bryte en norsk lov som han ikke er enig i, bare er en form for en slags “sivil ulydighet”.

“Loven er klar, og Stålsett var klar over loven. Han brøt den fordi han ser at den er feil. Jeg, og mange med meg, felte noen tårer under Stålsetts forklaring da han fortalte hvorfor han ansatte denne kvinnen heller enn å bare gi henne pengene, noe han kunne gjort helt lovlig. Det handlet om å gi henne mulighet til å tjene penger, og bevare sin verdighet og slippe å være i en situasjon hvor hun tigger om penger”, skriver Sultan.

Stålsett fortalte offentlig om sitt lovbrudd selv om han etter utlendingsloven kan straffes med bøter og fengsel i inntil to år.

– Dette er en form for sivil ­ulydighet som jeg tar ansvar for. Den retter seg mot det jeg oppfatter som en umoralsk ordning, sa Stålsett til media om å bryte norsk lov.

Dette var tydeligvis ord og handlinger som nå blir omfavnet av den venstreekstreme muslimen Shoaib Sultan.

Flittig yrkedemonstrant mot personer og lovlige organisasjoner han er uenig med

Når Sultans meningsmotstandere prøver å holde torgmøter og politiske stands. Så står han ofte i fremste rekke i demonstrasjoner mot sine meningsmotstandere, og kaller de gjerne rasister og nazister osv, noe som han også har gjort mot f.eks den fullt lovlige organisasjonen Stopp islamiseringen av Norge, (SIAN). Se bilde over.

Lokalpolitikeren Sultan, dukker da gjerne opp sammen med voldskommunister, muslimer og andre innvandringssympatisører som stiller seg opp bak gjerder og stengsler. Der står de hylende og skrålende og påstår at skal knuse det “onde hatet” til SIAN. Slik terroriserer Sultan og han meningsfeller ytringsfriheten og norsk organisasjonsfrihet.

Nå lover altså den venstreekstreme muslimen, at også han vil bryte norsk lov som ikke passer inn i hans politiske verdensbilde.

– Jeg liker virkelig ikke å bryte lover som nevnt, men mitt nyttårsforsett er noe så uvanlig som at jeg vil bryte denne loven i det kommende året.

– Kanskje vi sees i Oslo tingrett? Jeg håper vi slipper! Godt nytt år, måtte det bringe gode nyheter!, slik avslutter han leserinnlegget sitt i Dagbladet.

Kilde – Dagbladet

Kilde – https://politiskukorrekt.org/sian-markering-pa-toyen-torg-terrorganisasjonen-antifa-og-islamister-inntok-toyen/