Svensk politiker tilbød Klima-Greta flybillett – da ble politikeren hetset og hatet av fanatiske miljøaktivister

Den svenske politikeren Sara Skyttedal, fra partiet Kristendemokratene (KD) tilbød Greta Thunberg en flybillett da klimaikonet ba om hjelp til å krysse Atlanterhavet. Etter dette ble hun overveldet av netthat fra Klima-Gretas radikale miljøaktivister og tilhengere.

I begynnelsen av helgen twitret dommedagsprofeten Greta Thunberg om hjelp.

Greta ba om hjelp med å reise fra Amerika til Europa etter at en klimakonferanse ble flyttet fra Chile til Spania. Logistikken ble deretter et stort problem for den unge dommedagsprofeten, ettersom hun foretrekker seilbåter da hun mener det bidrar til kaldere vær.

Den kristendemokratiske EU-parlamentarikeren Sara Skyttedal valgte imidlertid å svare Thunberg med et mer pragmatisk alternativ, ved å tilby henne en flybillett.

Overøst av hets og trusler

Men dette falt ikke i god jord på Twitter, der mange brukere ser ut til å tro på Greta Thunbergs klimaprofeti. “Du er omtrent like nødvendig som en stein i skoen.”, “Du er den mest patetiske og dumme kvinne der ute!” Slik lyder noen av kommentarene som Skyttedal fikk slengt etter seg, av Greta Thunbergs fanatiske miljøaktivister.

Kilde: “Skyttedal erbjöd Klimatgreta flygbiljett – utsattes för massivt näthat” (Exakt24)